Süveges András

Születtem:  1977. 07. 22.

Hogy keveredtem a mikrofon mögé: Odalöktek! :) Nem iiis! Ennél bonyolultabb azért. 15 évvel ezelőtt kerestek az állandó ceglédi rádióhoz műsorvezetőket. Jelentkeztem és megfeleltem. Volt egy elég gyenge referenciám, mert akkor már a városi tévében tevékenykedtem… Gondolom a tévés vadhajtásokat akartak lenyesni és csak ezért kellettem! :) Megint más kérdés, sikerült-e?!


Kedvenc zenei stílusom és előadóm:
Rockzene, de mint rádiós, kötelességem mindent elfogadni. Teszem is. Még, ha néha fáj is. Alapjáraton hihetetlen Bon Jovi és Robbie Williams fanatikus vagyok, de van otthon Sepultura és Pantera lemezem csakúgy, mint Krisz Rudi régi lemezei közül egy-két darab és ha nagyon keresnék még Szandi korongot is találnék… Nem keresek nagyon.


Kedvenc italom:
kakaó!!!


Kedvenc ételem:
Cigánypecsenye és bármi, amit szüleim készítenek!


Az álmom:
Tirlalala „…az álmom egy tanya állatok hada…”


Ezt csinálom, amikor nem dolgozom:
Sportolok, vagyis gyepet rúgok (labdarúgás)! Albertirsaaaáán! :) Éppen most voltak amerikából ismerősök kis hazánkban, és amikor beszélgettünk a labdarúgásról, azt mondtam nekik, hogy az 5. ligában játszom… így azért jobban hangzik, mint a „megyekettő”. Ha nem művelem, akkor nézem a focit. A világegyetem egyik legnagyobb Bayern München szurkolója vagyok így az ő meccseiket, soha nem hagyom ki! De bármi, ami sport jöhet! :)

Műsoraim: Süvegelő már több, mint 13 éve szombat esténként, Jó reggelt Cegléd mindennap 6-10 között!


Horoszkóp:
 Rák


Kedvenc sportom:
labdarúgás és kosárlabda.

Színészem: Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto, Audrey Tautou és Kulka János

Annyit mondanék még: A nagy dolgok is kicsiként születnek.

 

Share Button