Kurucz Niki

sz12

 

 

 

 

 

Születtem: 1988.05.30

Hogy keveredtem a mikrofon mögé:
Egyszer volt,hol nem volt,volt egyszer egy Programigazgató,aki elment egy Művészeti Iskolába meghallgatni a diákok csengő bongó hangját,hátha talál közöttük megfelelőt. Egy diák picit késve érkezett ( ez voltam én pedig nem szokásom a késés… :) ) így őt soron kívül tudta már csak meghallgatni,majd felhívták,hogy készítsenek vele egy próbafelvételt,és azt mondták (többen is),hogy ebből lehet valami! :) Így kezdődött Rádiós pályafutásom! :)

Kedvenc zenei stílusom és előadóm:
Tulajdonképpen minden stílusban találok olyan dalt ami, ha nem is elsőre,de többszöri meghallgatás után elnyeri a tetszésem. Ha valami jó és igényes az jöhet!  Kedvenc előadom Beyonce. Ő a favorit.

Kedvenc italom:
Sok-sok ásványvizet iszom,mert próbálom kerülni a cukros italokat Télen imádom a forró teát és a forralt bort is,de a kakaót is nagyon csípem lefekvés előtt Szóval több kedvencem is van

Kedvenc ételem:
Milánói Makaróni, Lasagne,de igazából minden amit ANYA csinál!  Jaaaaa és a GUMICUKOR!!!!!!! Az egyik legjobb dolog az egész világon!

Az álmom:
Hmm…különleges álmaim nincsenek. (Szeretnék híres lenni és piszkosul gazdag.) Na jó ez csak vicc volt…vagy mégsem?

Ezt csinálom, amikor nem dolgozom:

Ha nem dolgozom akkor vagy Színpadon vagyok és szórakoztatom a közönséget,vagy otthon vagyok az Anyukámmal,vagy barátokkal,vagy épp olvasok és az is előfordul,hogy megnézek egy jó filmet! 

Műsoraim: Plusszmínusz2 10-14óráig és 18-19óráig a Kívánság műsor


Horoszkóp:
 
Ikrek


Kedvenc sportom: 
Imádom a műkorcsolyát, bár nem űzöm  Itthon szoktam néha napján aerobikozni,elmegyek futni vagy épp Zumbázok, picit többször kellene, de annyira nehéz elkezdeni….:) szörnyű  na de majd jól összekapom magam :) 


Színészem:
 
Johnny Depp, Anthony Hopkins, Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker


Annyit mondanék még: 
Soha ne add fel!!!

Share Button