Minden eddigit felülmúló látogatószám

Category: Helyi hírek nincs még hozzászólás

pálinka

Tizedik születésnapját ünnepelte május 23-24-én az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. A Bolyhos Pálinkafőzde nagyszabású rendezvényét, nem zavarta meg az özönvízszerű szombati esőzés. Minden eddigit felülmúló látogatószámot produkált a fesztivál, amelyről most sem hiányzott a pálinka mellett a hungarikumok kiállítása, vására és a Riska Családi Fesztivál sem.

- Bár szombaton 11 órakor még zuhogott az eső, kora délutánra, mire kisütött a nap, tömegek lepték el a fesztivál területét. Estére a TNT koncertjére rekordszámú látogató érkezett, nem beszélve a vasárnapi Edda koncertről. Idén újdonságként a gyerekes családoknak is szerveztünk koncertet, az Alma együttes nagy sikerrel lépett fel a többezer család előtt – számolt be lapunknak Bolyhos Zoltán, a szervező pálinkafőzde tulajdonosa.

A kétnapos pálinkaünnepre színes programokkal várták a látogatókat: főzőverseny, vidámpark, a kézműves és kirakodó vásár és a hungarikumokat bemutató sátor, kulturális műsorok, koncertek szerepeltek a programok között.

A Bolyhos Pálinkafőzde további terveiről a tulajdonos annyit nyilatkozott lapunknak, hogy ebben az évben saját aszalóüzemet terveznek beindítani, hogy az ágyaspálinkák alapját képező gyümölcsaszalványt megfelelő minőségben tudják előállítani.

(forrás: cegledipanorama.hu)

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>