Elképzelhető, hogy a holografikus technológia életre keltheti az Egyesült Államok rég halott elnökeit?!

Category: Hírekkülföldi hírek nincs még hozzászólás

starwars_hologram

Idén India miniszterelnöke, Narendra Modi az újraválasztásáért küzdött a kampányban, és ehhez egy szokatlan módszert használt: hologrammá vált. Az Nchant3D nevű cég új fejlesztése, egy holografikus kivetítő segítségével Modi egyszerre 53 helyen tarthatta meg a csaknem egyórás kampánybeszédét.

 A lehetőségre az Egyesült Államok, pontosabban a HologramUSA nevű cég is felfigyelt; nekik megvannak a jogaik, hogy használhassák a technológiát az USA-ban is. Egy lobbistájuk épp a demokratákat és a republikánusokat győzködi, hogy használják az eszközt a 2016-os elnökválasztáson.Elképzelhető, hogy a holografikus technológia életre keltheti az Egyesült Államok rég halott elnökeit – az alapító atyákat, vagy akár John F. Kennedyt is –, de valószínűbb, hogy a politikusok inkább arra használnák őket, hogy egyszerre több helyen tarthassák meg ugyanazt a beszédet. (forrás:index.hu)

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>