Kossuth Toborzó

Category: Helyi hírekProgramozó

59557140123012735_kossuth_toborzo_unnepseg

2014. szeptember 26-28-án a XIX. Kossuth Toborzó Ünnepéllyel Cegléd ismét tiszteleg Kossuth és a híres toborzó beszéde előtt.

A rendezvénynek már komoly hagyományai vannak a városban, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Kossuth Toborzó Cegléd legnagyobb és legfontosabb eseménye.

Az elmúlt évek alatt a szervezők célkitűzése nem változott, a hagyományok megőrzése mellett a legfontosabb most is a szórakozás és a kikapcsolódás.

Ennek jegyében idén is nagyon színvonalas és hatalmas programválasztékot sikerült összeállítani. Mindenki biztos lehet benne, hogy megtalálja az érdeklőséi körének és ízlésének megfelelő könnyűzenei vagy népzenei koncertet, kiállítást vagy néptáncbemutatót.

A kicsiket remek gyerekprogramok várják, lesz trambulin és ugrálóvár és körhinta és csúzlizda…, csak az kérdés, hogy melyiket próbálják ki először a gyerkőcök. Arcfestés, kézműves foglalkozás és tudományos kiállítás is szerepel a programok között.

Érdemes ezen az őszi hétvégén ezt aceglédi programot felkeresni, jó hangulat fokozása érdekében pedig kostólgassuk bátran a legjobb borházak és pálinkaházak kínálatát is!

A Kossuth Toborzó részletes programját olvashatják a Programok fülre kattintva!

Share Button